Talvitakki

Jos se prosessi etenee, lupaan raportoida siitä jatkossa! Kuvituksena erilaisia takkimalleja sekä hauskoja yksityiskohtia. Talvitakki / http://www.takit.fi/talvitakki/ / voi olla vaikka kirkkaanvihreä, mutta tämän ei välttämättä tarvitse koordinoida sisävaatteiden kanssa, eiväthän ne näy varsinkaan pidemmän takin alta.

Käytän yleensä parka-tyylisiä talvitakkeja, jotta asun keskustassa sekä kävelen useimmat matkat eri paikkoihin. Täältä löydät mm parkatakkeja, hitaita takkeja ja nahkatakkeja. Tällöin takista saa nimenomaan sellaisen kuin tahtoo ja se tehdäänn istumaan nimenomaan omalle vartalolle. Tuulenpitävät materiaalit, lämmin vuori ja päätä suojaava huppu pitävät sinut lämpimänä jopa säässä kuin säässä.

Talvitakkeja ( www.takit.fi/talvitakki) blogi

Joo halvalla sain ja se on hieman nafti… tunnesiteeni sen takia ovatkin vähäiset. Eikä tämä kai oikeasti edes ole hyvin lämmin. Suomen talvi on kylmä, elikkä vailla kunnollista talvitakkia onkin harmittava iloita talvesta sekä hohtavista hangista.

Koska käytät talvitakkia vuoden lähes jokaisena päivänä, onkin tämä merkittävä määrä tyyliäsi, ja mukavuuden myös sun kandee panostaa talvitakkiiin myös tyylikkyyden kannalta. Älä kärsi talven pakkasista enempää kuten on tarpeen, vain tilaa itsellesi lämmin talvitakki kätevästi internetistä. Myös takin teettäminen onkin oiva, joskin hintavampi vaihtoehto. Sukupuolten väliset erot tulevat myöskin hyvin esiin, kun kysymys on talvivaatteista.

Talvitakit

Tilaa myöskin takkiin sopivat bootsit, maiharit ja muut talven muotivaatteet. Suomalaiset sanovat toisilleen: Pentele, jotta ulkona onkin kylmä!-300 °C : Helvetti jäätyy. Suomen armeijan talviharjoitus rupee. Paljon ulkoilua harrastava arvostaa sitä, että tekniset materiaalit kestävät tuulta ja kosteutta, täytteet lämmittävät ja takin saattaa pestä.

Mikäs sen mukavampaa, että täällä tykätään takeista – periaatteessa. Toinen takki jonka tuolta kaapista löytyy, mutta ei näy näissä kuvissa onkin musta villakangastakkini, joka näkyy esim. tässä siis postauksessa. Kun ilmat viilenevät, onkin aika jälleen miettiä uuden talvitakin ostoa.

Talvitakit

Tuumataan vaatekaappia sekä imutetaan vanhan takin alle usempi pusero ja olemme katu uskottavia julkkisten stailiin -10 °C : Suomalaiset alkavat käyttää pitkähihaista paitaa. Talven pakkaset taittuvat merkittävästi helpommin, kun ylläsi on lämmin sekä laadukas naisten talvitakki.