Talvitakki blogi

Mutta vaan mennääs nykyään näihin tämän 12kk takkiostoksiin täten tän 12kk talvitakkeihin… Ainoa huono juttu on sillä että mutta rupee olemaan aika paljon ikää sekä se näkyy jo vähän päälle. Myös takin teettäminen onkin oiva, joskin hintavampi vaihtoehto.

tunnesiteeni siihen ovat vähäiset. -30 °C : Suomalaiset alkavat kuivata pyykkiä sisällä-40 °C : Suomen armeijan talviharjoitus perutaan liian lämpimän sään tähden. Syksyn ja vuoden takkimuoti onkin persoonallista ja monikäyttöisiä, sinun tulee ainoastaan löytää itsensä tyylisi sopivin. Ja sitten se Lindexin ohuttopattu, hieman parkamallinen kuparinhohtoinen takki, jota tuijottelen 5:n 12kk jälkeen yhä ihastuneena, kuitenkin se on aika nähty jo.

Oikeastaan minulla onkin käytännössä näin neljä talvitakkia, vain tähän postaukseen olen ottanut esiteltäviksi vain nämä kaksi jotka on tänä vuonna saapunut ostettua. -60 °C : Jääkarhut evakuoivat Pohjoisnavan. Täällä esittelemme laajan valikoiman 12kk talvitakkeja sekä lisää löydät valitsemalla takit vasemman puoleisesta valikoista.

Talven pakkaset taittuvat merkittävästi helpommin, jahka ylläsi on lämmin sekä laadukas naisten talvitakki. Jos et normisti viihdy paljoakaan ulkona, voit valita vähän kevyemmän talvitakin taikka tutustua takit.fi:n tarjoamaan laajaan villakangastakkien valikoimaan. Varmasti aivan helppoa, jospa palttoille on tilaa eteisessä. En kuulu niihin, jotka hankkivat kaapit toteen monenlaisia takkeja, mitä vaihdellaan fiilisten mukaisesti.

Talvitakki

Takit ovat kiinnostava aihealue ja tykkään suunnitella takkeja, mutta itse en ole takki-ihminen. Joko kaivat vanhan takkisi kesäsäilöstä taikka silloinkaan on aika suunnistaa liikkeeseen hankkimaan uutta. Onneksi vaikka tarjoaa trendikkäät vaatteet säähän kuten säähän sekä noin on myöskin talvipakkasten laita.

Joo edullisesti sain ja se onkin vähän nafti… Villakangastakistani olenkin hyvinkin merkittävästi tykännyt ja se onkin ollut runsaassa käytössä tästä lähtien kun se ostin. Mikäli aikaisemmin syys- ja etenkin talvitakin hankinta onkin tuottanut etenkin meikäläisen päänupissa vähän harmaita hiuksia, sikäli tämä ei oikeastaan oo ollut asian laita tänä syksynä. Koska käytät talvitakkia talven melkein jokaisena päivänä, onkin tämä reipas määrä tyyliäsi, ja mukavuuden lisäksi sinun kandee panostaa talvitakkiiin myös tyylikkyyden kannalta.

Käytän joka kerta parka-tyylisiä talvitakkeja, koska asun keskustassa ja kävelen useimmat matkat eri paikkoihin. -20 °C : Suomalaiset grillaavat viimeiset makkarat ennen talvea. Eli käytössä yksi molempia. takit.fi:llä voit löytää oman tyylisi vuoden kylmyyteen, siinä meillä on muhkea mallisto talvitakkeja, kuten villakangastakki-, toppatakki-, ja parkatakkivalikoima.

. Suomen syksy onkin niin lyhyt, että kevyellä talvitakilla pärjää reippaan koko kauden.