Talvitakit netissä

Tämänhetkinen väljiä cocoon- sekä boyfriend -mallisia palttoita edistävä takkimuoti kolahtaa nykyisin kyllä täällä päässä aika täysillä. mitä nykyisin mutta välissä käytin suvereenisti pilottia. Ajattelin vaikka uhrata sen verran rahaa uuteen talvitakkiin, jonka todellakin onkin tarpeen. Kesällä en takkia käytä lainkaan sekä toiset kaudet vedän mieluusti samoilla vanhoilla. Eli käytännössä eräs molempia.

Jos kuljet työmatkasi pääsääntöisesti omalla autolla tai joukkoliikennettä käyttäen sekä tyylisi onkin muutenkin virallisempi, niin linjakkaat, polviin ulottuvat tai tätä lyhyemmät villakangastakit sopivat käyttötarpeisiisi parhaiten. -20 °C : Suomalaiset grillaavat viimeiset makkarat ennen talvea. Eikä se kai oikeesti ees oo kovin lämmin.

-70 °C : Suomalaisilta palaa pinna kun Kossua ei voikin enää säilyttää ulkona‎-273 °C : Absoluuttinen nollapiste. Älä kärsi vuoden pakkasista enempää kuin on tarpeen, ainoastaan tilaa itsellesi lämmin talvitakki kätevästi verkosta. Täytemateriaalina aito untuva ei ole nykyään löytänyt vertaistansa.

Talvitakit

Mikäs tän mukavampaa, että täällä tykätään takeista – periaatteessa. Tilasin – http://www.takit.fi/talvitakki – takit.fi:stä talvitakin ja tänään tämä sitten hyppytunnin aikaa tuli kotiovelle postimiehen käsissä. Ostosreissua varten on parasta miettiä muutama seikkaa valmiiksi, että aidon takin löytäminen olisivat helpompaa.

Tää onkin myöskin mun ainut musta talvitakki joka sinänsä on aika outoa. Villakangastakit sopivat parhaiten vähemmän vaativiin olosuhteisiin. Katso myös, millaisen takin Madonna, Anne Hathaway, Eva Longoria sekä muut julkkikset ovatkin valinneet. Sukupuolten väliset erot tulevat myös hyvin esiin, jahka kysymys onkin talvivaatteista. Oh dear. Suomen ilmasto enimmäkseen määrittelee tiukasti tän, mitä kulloinkin kandee ylleen pukea.

Jos aikaisemmin syys- sekä ainakin talvitakin ostaminen on tuottanut varsinkin meikäläisen päänupissa vähän harmaita hiuksia, sikäli se ei tosiaan oo ollut asian laita tänä syyskautena. Mikäli et yleensä ottaen viihdy paljoakaan ulkona, saat valita vähän kevyemmän talvitakin vai tutustua takit.fi:n tarjoamaan laajaan villakangastakkien valikoimaan.

Täältä – takit.fi/talvitakki – löydät mm parkatakkeja, hitaita takkeja sekä nahkatakkeja.