Takkeja netissä

Aah, kuinka spesiaali olo meitsillä onkin juuri nyt.. Nautin auringosta, valokuvasin oravia sekä lämmintä käsitettiin olevan +27. Miesten muodista inspiraation saaneesta takkivalikoimasta löytyy sekä maalaisromanttisia jakkuja että nuorekkaita oversize-mallisia päällystakkeja, kuin kipparitakki. Hitchcockin Linnuista traumatisoituneet – kandee vältellä meikäläistä Helsingin kaduilla.

Takit netistä

Sopii erityisesti pitkille ja hoikille. Ulsteria pidetään muiden vaatteiden päällä. Vyötäröäsi saat korostaa pukeutumalla takkiin, jossa on solmittava vyö. Irtohuppu, kännykkätasku sekä mukava hihatasku ovatkin plussaa. päällysvaatteena käytettävä koko vartaloa suojaava pitkä edestä napitettava vai muuten kiinnitettävä hihallinen vaatekappale.

Polvipituinen pidentää linjaa sekä korostaa sääriä. Ruotsiin muuttomme johdosta meitsin täytyy ostaa oikein paksu toppatakki tana syksyna, silla Ruotsissa talvi on paljon kylmempi kuin Englannissa. Tässä takit.fi Fashion Unitin tarjoilema kurkistus uusiin trendeihin, olkaa hyvä! Värit tuovat alkavan syksyn ja talven vaatemuotiin yllätyksiä, silloin tänä vuonna murrettujen, perinteisten syysvärien rinnalla nähdään myöskin kesäpukeutumisesta tuttuja kirkkaita värejä, kuin turkoosia ja pinkkiä sekä kuluneena kesänä hitiksi noussutta oranssia.

Nyt syksyllä on käyttänyt navy-sinistä lyhyttä kangastakkia, punaista trenssiä sekä oliivinvihreää ohuempaa jakkua. Ja nettikaupasta täältä. Se vaikuttaa tärkeältä täsmentää. Tyylitietotoimisto panostaisikin tulevana syksynä paksuun neuleeseen, paljon kerroksia alleen nielevään takkiin ja virkistävän leveisiin lahkeisiin.

Taskujen saumat on erityisen herkkä pian. Eli tälläkin hetkellä mulla täytyisi olla auki tää nettiselain, sillä eilen kuvatut kuvat siellä odottelevat, että tarttuisin hiireen sekä väsäisin ne kuntoon. Stiftung Warentest huomioi arvosteluperusteissaan veden pitävyyden ja hengittävyyden myös takin istuvuutta, kulutuksenkestoa ja materiaalien haitta-ainejäämiä. Neuleet on tänä syyskautena tyylikkäitä villatakkeja, v-aukkoisella pääntiellä varustettuja puseroita ja kaksirivisellä napituksella koreilevia liivejä.