Sähkötupakka

Totta tietenkin on tämä, jotta sähkötupakan höyry pitää sisällään useilla ihmisillä nikotiinia, mutta totta onkin myöskin se on, niin että samalla tästä puuttuu tuhannet myrkky-yhdistelmät, jotka tavallisista syöpäkääryleistä löytyy. Nikotiiniin ei myöskään ihmiset tupakoidessaan kuole, vaan toisiin tupakan myrkkyihin. Olisi kiva jahka Valvira sekä muut vallanpitäjät ajattelisivat juttua kerrankin aivan maalaisjärjellä sekä muiden kerholaisten todellista etua ajatellen.

Sähkötupakka ei oo tutkittu tarpeeks on peruskommentti, mikä käy yleensä vastaan. Eikö tupaakkaa ole tutkittu? Ja eikö kessu tapa valtavasti suomalaisia vuosittain? Ja eikö kessu juuri ole tämä pahe, mikä Suomalaisia tuhoaa vuositasolla ja aiheuttaa ne miljardikustannukset? Minkä vaihtoehdon sähkötupakka antaa? Sähkötupakka ei saletimmin ole yhtä myrkyllinen kuin rööki.

Miksi sähkötupakka kuitenkin saa markkinointikiellon, mutta esim. höyryhengittimiä ei kielletä? Mielestäni kessuttelu täytyisi kieltää lailla sekä sähkötupakointi sallia. Nikotiinituotteita saa jo kaupata ruokakaupoissa, niin miksi onkin näin ihmeessä Suomalaiset verkkokauppiaat sekä kauppiaat eivät voi myydä niikotiininesteitä sähkötupakoihin, ainoastaan kuluttajien joutuu ostaa ne ulkomailta.

Tämä tilanne on johtanut sen takia, että Suomalaiset yrittäjät ovat parantaneet tapansa ja ruvenneet majapaikkansa ulkomaille maihin, jotka ymmärtävät nämä asiat paremmin. Sen seurauksena Suomalaisten tupakoitsijoiden vai sähkötupakoitsijoiden eurot menevät taas kerran ulkomaille sekä merkittävästi puhuttu kotimaisuuden suosiminen on mahdotonta. Samalla valtio menettää verotuloja meneteystä kaupasta sekä kansan palkoista.