Sulkapallo on kiva lasten peli.

Sulkapallo on todellinen koko perheen peli. Mailan alaosassa on päällysnauha elikkä ns. Suurin prosenttimäärä näistä toimittaa välineitä suoraan kuluttajille, mutta prosenttimäärä myy tuotteita vaan jälleenmyyjien läpi. Nelinpelissä liikkuminen onkin vähäisempää, että pelaajat voivat joutuu kenttää paremmin hallussaan. Pallon lentoon vaikuttavat lämpötila sekä ilmanpaine, elikkä sulkapalloja joudutaan valmistamaan nopeudeltaan monenlaisia.

Suomessa on pelattu sulkapalloa vuodesta 1944 alkaen.

Uusimmissa mailoissa onkin nanoteknologiaa jonka mahdollistaa paremmat ominaisuudet. Sulkapallo on kaunista. Vuosikausia kaverini kehuu vastahankkimaansa Princen mailaa jonka kyllä tuntuikin hyvältä eivätkä hintaa ollut kovin hirveästi verrattuna eliittiluokkaan.
Sulkapallo onkin hyvä kunto- ja terveysliikuntalaji ja käy kaikille! Kevyet pelivälineet ja oman tasoinen pelikumppani tää nopeasti onnistumisen iloa ja kuin huomaamatta kasvattaa kuntoa. Kesällä, syksyllä ja kevääl-lä, tällöin hallien lämpötila on korkeampi, nopeus 77 voiolla parempi vaihtoehto. Kaikki kilpailuluokat käyttävät vieläkään sulkaista palloa.

Sulkapallo on kotoisin Kauko-Idästä

Vuoden 2005-2006 liikuntatutkimuksen mukaan sulkapalloa pelataan Suomessa näin 20% lisää kuten tennistä, squashia sekä pöytätennistä yhteensä. Myös titaania käytetään jonkin verran. Liikunnasta kiinnostuneet heräsivät huomaamaan lajin olevan selkeä, tehokas sekä edullinen tapa harrastaa sosiaalista ja tehokasta kuntoliikuntaa. New York Timesin mukaisesti yhdysvaltalainen urheilulääketieteen tutkimuslaitos onkin saapunut tulokseen, että esimerkiksi baseballissa syöttönopeudet eivät enää kasva.

Sulkapallo on kiva kaikenikäisten peli.

Toinen tärkeä tapahtuma käsitettiin olevan Barcelonan olympiakisat; sulkapallo oli ensi kertaa virallisena lajina sekä jo siinä käsitettiin olevan mukana kaksi ihmistä sulkapalloilijaa, Pontus Jäntti ja Robert Liljequist. Harrastajille sopivia mailoja saa noin 20-100 dollarin hintaan. Paras paikka on viileä sekä kostea tila. Sittemmin Tanska ja Ruotsi toimivat siltana lajin siirtymiseen myöskin meille.

Sulkapallo on mailapeli, mitä pelaa vastakkain 2 pelaajaa (kaksinpeli) tai kaksi paria (nelinpeli). Minulla onkin mailapelitaustaa sekä siten ehkä valmiiksi hieman pelisilmää sulkapalloonkin. Ainakin aluksi.