Sähkötupakka tulisi laillistaa

On kovin tiedossa kuinka normaalin savukkeiden tuhannet ainesosat ovatkin elimistölle vahingollisia, ja aiheuttavat mm. Tupakanpolton pystyy lopettaa monella tavalla, joku pystyy lopettamaan ilman mitään apukeinoja, voit jauhaa nikotiinipurkkaa, leikkiä laastareilla vai testata vahvempaa lääkitystä (Zyban, Champix). Koska tämä muistuttaa ulkoisesti kovin paljon röökiä, tämän käyttö voikin aiheuttaa hämennystä muiden ei-tupakoitisjoiden sekä myöskin tupakoitsijoiden joukossa. Sähkötupakkaa voi toisin sanoen käyttää turvallisesti myös sisätiloissa ilman tulipalovaaraa.

Lisäksi Sähkötupakan käyttämisestä vapautuu tapaisia, minkä sisältämistä ainesosista ei Valviralla oo informaatiota. Litiumakku onkin yllättävän monimutkainen ja pitää sisällään elektroniikkaa. Onko sähkötupakan käyttäminen kallista? Sähkötupakan käyttö ei oo kallista –päinvastoin. Sähkötupakan  käyttö maksaisi näinollen päivässä 1.34€. Sähkötupakasta kuuluu imaista pitempiä ja rauhallisempia henkosia kuin tavallisesta röökistä vaan muutoin käyttäminen on täysin samanlaista.

Kaikki höyrystimet ovatkin kulutustavaraa, he kestävät joitakin viikkoja. Itse akti mieltää kovin merkittävästi oikeaa tupakointia ja tehoaa siksi myös tapariippuvaisille. Sähkötupakkaa ei sytytetä tulella, joten se ei tämän lisäksi savua. Se yhdessä oikeanlaisen ‘kurkkutuntuman’ kanssa tekee siirtymästä verrattain tuskattoman.

Sähkötupakka – Erilainen tupanki

Sähkötupakkaa pystyy tupakoida lähes missä vain, sillä tupakkalaki ei kiellä tämän käyttöä. Led-valo näyttää että höyrystin on aktiivinen, elikkä jotta tupakka onkin käytössä. Kuten kaikissa akuissa sekä paristoissakin, vaihtelee litium-akun jännite riippuen latauksen määrästä. Düsseldorfin hallinto-oikeus käsitettiin olevan kantajan puolella sekä hylkäsi lääkeluokitteluvaatimuksen ja korkein hallinto oikeus vahvisti tän päätöksen.

Sähkötupakka pelot

Hon Lik työskenteli tuolloin yhtiölle nimeltään Golden Dragon Holdings, myöhemmin Ruyan, minkä alkoi viedä tuotteita myös Kiinan ulkopuolelle vuosina 2005–2006. Joissakin sähkötupakoissa onkin enemmän osia, vaan kokoaminen onkin silti iisiä. Huomattava asia on myös tämä että myyjät useimmiten eivät laita sivulleen tarkkaa mallinimeä ainoastaan ainoastaan esim.