Sähkötupakka – Erilainen tupakka

Tästä sähkötupakasta onkin olemassa sekä automaattinen että manuaalinen, käynnistysnapilla varustettu versio. Jos mausteisuuden lohko heikkenee sekoitettaessa, tukkii se todennäköisesti hitaammin höyrystintä. Toinen juttu onkin silloinkaan julkisilla paikoilla sisällä vapottelu. Tämän myös sähkötupakka pitää sisällään propyleeniglykolia ja luonnollisia aromiaineita.

Sähkötupakka – Sähköinen savuke

On vaikka ilmiselvää, niin että tuote minkä sisältää vettä, nikotiinia ja turvallisena pidettyä propyleeniglykolia on turvallisempi kuten rööki, joka sisältää yli 4000 haitallista ainetta. On hyvin tiedossa kuinka normaalin savukkeiden tuhannet ainesosat on elimistölle haitallisia, sekä aiheuttavat mm.

Akku aktivoituu automaattisesti imaisun ajaksi sekä rupee tuottamaan virtaa höyrystäjälle. Sähkötupakkaa on markkinoitu normaalia syöpäkäärylettä terveellisempänä. Olen vaikka itsekin todistanut niin että myös nikotiinittomalla versiolla voi lopettaa tupakoimisen kokonaan. Sähkötupakan toisessa päässä on tankki (patruuna / säiliö). Paljon suositeltavampi ja edullisempi vaihtoehto onkin täyttää patruuna uudestaan erikseen myytävällä e-nesteellä.

Viranomaiset toivovat informaatiota useiden sähkötupakkatuotteita myyvien yritysten toiminnasta, kirjoittaa Turun Sanomat. Sähkötupakan käyttö muistuttaa merkittävästi tavallisen savukkeiden käyttöä. Kaikki sähkötupakan osat ovat kuitenkin käytännössä kuluvia laitteita elikkä on varsin suositeltavaa niin että hankit suuren määrän varaosia samantien vai mieluummin todettuasi pitäväsi tuotteesta. Sähkötupakan höyry ei tupakansavusta poiketen väritä hampaita, täten keltaisia hampaita ei tarvitse tupakoinnin tähden enää sietää.

Poistaako sähkötupakka analogisen röökin?

Tupakoinnin tunne voi toisin sanoen olla reippaan aito sekä yhtä nautinnollinen kuten klassinen sauhuttelu. Sitten jahka sen takia lisätään hieman makuaineita sekä nikotiinia niin se on 100% tuntematon suure. Lääkelain soveltamisesta sähkösavukkeisiin voi tiedustella Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskukselta (FIMEA). Aiemmin hän käsitettiin olevan joka kerta aikaisemmin pitkää kaivellut povaristaan sätkäpaperia sekä irtotupakkaa, mutta nykyisin vuosia aikaan ei tapahtunut mitään.

Poistaako sähkötupakka klassisen savukken?

Tämä tarkoittaisi, että nykykäytäntö, jossa sähkötupakan nikotiininesteet tilataan netistä EU:n alueelta, ei enää onnistuisi. Taksiliiton mukaisesti sähkötupakan käyttö emuloi paljon röökaamista, minkä tähden tämän salliminen taksissa voisi aiheuttaa sekaannusta muissa asiakkaissa ja taksin kuljettajissa.