Talvitakki pukee tytön, vaikea ison valikoiman ihanuus

Täältä löydät mm parkatakkeja, pitkiä takkeja ja nahkatakkeja. Viime talvena jahka takki jäi vaan haaveeksi, jahka havahduin kylmien ilmojen jo saavuttua, kun näistä ainoista kivoista takkiyksilöistä roikkui rekeillä enää niitä superkokoja. Tänä talvena muodikkaat toppamateriaalit ovat metallinhohtoisia ja mallit naisellisia.

Ajattelin vaikka uhrata tän verran rahaa uuteen talvitakkiin, jonka tosiaankin on tarpeen. Syksyn sekä vuoden takkimuoti onkin persoonallista sekä monikäyttöisiä, sinun käy vaan löytää omaan tyylisi sopivin. Tätä seurasi todellinen rakkaustakki, musta-valkoinen kalanruotokuvioinen naisellinen takki, jota rakastin niin merkittävästi, että käytin tämän rikki.

-20 °C : Suomalaiset grillaavat viimeiset makkarat aikaisemmin talvea. Minä en kuulu niihin, mitkä hankkivat kaapit toteen erilaisia takkeja, mitä vaihdellaan fiilisten mukaisesti. Katso myöskin, millaisen takin Madonna, Anne Hathaway, Eva Longoria ja muut julkkikset ovat valinneet. Tämä ( http://www.takit.fi/talvitakki/) oli tummansininen duffeli, mitä käytin taas seuraavat viisi vuotta, kunnes tympäännyin koko reuhkaan lopullisesti.

Talvitakki – www.takit.fi/talvitakki/ – blogi

Niin sekä menneiltä vuosilta tuttu makkaratoppaus tulee jälleen. Myös takin teettäminen on oiva, joskin hintavampi vaihtoehto. Suomen talvi onkin kylmä, täten ilman kunnollista talvitakkia onkin harmittava nauttia talvesta sekä hohtavista hangista.

Koska talvitakkia käytät talven melkein jokaisena päivänä, haluat tämän varmasti myöskin näyttävän yhtä hyvältä, kuten tämä tuntuu. Ostosreissua varten on parasta miettiä muutama seikkaa valmiiksi, että oikean takin löytäminen ois helpompaa. Suomen ilmasto määrittelee usein tämän, jota milloinkin kannattaa pukea päälleen. Valmistaudu talven pakkasiin tilaamalla lämmin talvitakki jo hyvissä ajoin.

Syksyn takkivalikoimia tutkaillessani olenkin silti putkahtanut siihen tulokseen, että jokainen kivat takit ovatkin verrattain kalliita, joten lopulta kustannukset menevät aika lailla tasan sikäli itsetehdyn kuten ostetun välillä.

Ruma, vain lämmin sekä kiva kuten makuupussi. Mikäs tän mukavampaa, koska täällä tykätään takeista – periaatteessa. Takit ovat kiinnostava aihealue sekä tykkään suunnitella takkeja, vain itsekin en ole takki-ihminen. Eli käytännössä eräs molempia.

Talvitakki

Kohta rupee olla talvitakkikausi käsillä. Lämpö, käytännöllisyys sekä tyyli on myönnetty yhdistettyä kauniiksi naisten talvitakeiksi. Ostosreissua varten onkin parasta miettiä pari seikkaa valmiiksi, niin että aidon takin löytäminen olisivat helpompaa. Musta ja kameli ovatkin perinteisiä värejä, joiden rinnalla nähdään nykyisin myös sinapinkeltaista ja ruosteenruskeaa.

No okei menin mä jo yhden sellaisen salamarakkauspäissäni tekemään. Suomi voittaa jalkapallon maailmanmestaruuden. Ajattelin vaikka uhrata sen verran rahaa uuteen talvitakkiin, minkä todellakin on tarpeen. Se onkin selkeä yhdistää arkeen kuin juhlaan sekä vielä tämä on ainut juhlavampi talvitakki minkä omistan. Tällöin takista saa juuri sellaisen kuin tahtoo sekä tämä tehdäänn istumaan nimenomaan omalle vartalolle.

Pian ois aika ajatella talvitakin hankintaa. Tutustu valikoimaan ja löydä toinen toistaan tyylikkäämpi, toimivampia ja lämpimämpiä talvitakkeja, mitkä tykkäävät sinut lämpimänä sekä kauniina Suomen pitkän ja pimeän vuoden yli. Talvitakkien http://www.takit.fi/talvitakki/ merkit ovat vuosia pysyneet klassisina. Vielä muutamia pitkään sitten musta ja harmaa oli huomattavan hallitsevia sävyjä katukuvassa, mutta onneksi käynnissä olevan aikoina myöskin me henkilöt olemme uskaltaneet rupee pukeutua värikkäämmin.

. takit.fi:llä voit löytää oman tyylisi talven kylmyyteen, sillä meillä onkin muhkea valikoima talvitakkeja, kuin villakangastakki-, toppatakki-, sekä parkatakkivalikoima. Talven pakkaset taittuvat huomattavasti helpommin, jahka ylläsi on superlämmin ja korkealaatuinen naisten talvitakki. Tänä talvena trendikkäät toppamateriaalit ovat metallinhohtoisia ja merkit naisellisia.

-20 °C : Suomalaiset grillaavat viimeiset makkarat ennen talvea. Syksyn sekä talven takkimuoti onkin yksilöllistä ja monikäyttöisiä, teidän tulee vaan löytää omaan tyylisi sopivin. Talvitakkien ostot tehdään hänen mukaisesti minimissään puoli vuotta ennen. Ja jahka tekee itse, saa sellaisen jahka haluaa! Joten eikun suunnittelemaan.

Kolme vuotta sitten hankin punaisen villakangastakin, joka onkin mukava nykyään, vaan… Olisi myös kätsyä, jospa takit olisivat esimerkiksi mustia, vain jostain syystä mulla ei oo ollu mustaa talvitakkia sitten lukiovuosien. Ja roikkuuhan vinttikomerossani vieläkään petroolinsininen vintagetekoturkki, mikä on hemmetin kuuma sekä haisee oudosti öljyltä ja hirmupakkasilla hyväksi havaittu, miesten untsikka.

Talvitakkeja

Käytännöllisyyden ei tarvitse mennä tyylin edelle myöskään talvitakkien suhteen, silloin valikoimastamme löytyy toinen toistaan tyylikkäämpiä sekä superlämpimiä talvitakkeja.

Talvitakit

Toppatakki onkin monikäyttöinen sekä vaativiinkin olosuhteisiin tottuneen valinta. mitä nykyisin mutta välissä käytin suvereenisti pilottia. Kyllähän tuolta kaapista löytyy myös laskettelutakkia, teidän muita ulkoiluvaatteita, vaan heitä nykyään en laskenut tähän yhtälöön.

Talvitakit on kiinnostava aihealue ja tykkään suunnitella takkeja, mutta itse en ole takki-ihminen. -50 °C : Suomalaiset vuokraavat videoelokuvia sekä pysyttelevät pidä sisällään. Täytemateriaalina oikea untuva ei ole oikeastaan löytänyt vertaistansa. Tuulenpitävät materiaalit, lämmin vuori ja päätä suojaava huppu tykkäävät sinut lämpimänä melkein säässä kuten säässä.

-70 °C : Suomalaisilta palaa pinna kun Kossua ei voi enää säilyttää ulkona‎-273 °C : Absoluuttinen nollapiste. Älä kärsi talven pakkasista enempää kuin on tarpeen, ainoastaan tilaa itsellesi lämmin talvitakki kätevästi internetistä.

Jos kuljet työmatkasi enimmäkseen omalla autolla tai joukkoliikennettä käyttäen sekä tyylisi on muutenkin juhlallisempi, niin linjakkaat, polviin ulottuvat vai sitä lyhyemmät villakangastakit sopivat käyttötarpeisiisi parhaimmin. Tätä seurasi todellinen rakkaustakki, musta-valkoinen kalanruotokuvioinen naisellinen takki, mitä rakastin sikäli paljon, jotta käytin tän rikki. Tuumataan vaatekaappia sekä vedetään vanhan takin alle usempi pusero ja ollaan katu uskottavia julkkisten stailiin -10 °C : Suomalaiset alkavat käyttää pitkähihaista paitaa.

Lisäksi untuva onkin huomattavasti ekologisempi valinta kuin keinokuidut. Suomen armeijan talviharjoitus alkaa. Kolme vuotta silloinkaan tilasin punaisen villakangastakin, minkä on mukava nykyään, vaan… Olkoonkin kauden trendiväri, toivoo kaiken skarppaavaa, mustaa talvitakkia. Talvitakki onkin aivan ehdoton hankinta kotimaassa.