Takki blogi

Oversize-mallinen kipparitakki onkin rento sekä boheemi asuvalinta, jossa maskuliiniset linjat on viety äärimmilleen. Yksi kaapista löytyykin, vaan se ei ole ollu millään tavalla ahkerassa käytössä.. Värit vaihtelevat koko syksyn väriskaalan mukaan, mutta katukuvassa musta sekä harmaa tulee saletimmin olemaan vallitsevia. Revin paketin hetkessä auki ja voin kertoo että takki käsitettiin olevan just semmonen kun olin kuvitellukkin! Ihana.

Niin joo, mutta huomatkaa takki! Ihana nopea jakkuasia, lie 60-luvun lopulta. Takki : takit.fi/ : retkeilyyn sekä ulkoiluun tulee valita käyttötarpeen mukaan. Itselleni tulee ensimmäisenä mieleen konservatiivisuus ja siveellisyys kun katsoo eri vaateliikkeiden tarjontaa. Ensimmäinen naisten ulkona sekä sisällä pidettävä takki oli nimeltänsä Redingote (ratsupuku).

Heitin toisin sanoen haaveet nahkahihaisen takin löytymisestä ihan jo suosiolla mielestäni. Mutta aion nykyään kuitenkin antaa näiden odottaa nykyään pienen tovin ja tuuppaan tänne vuorokauden asun. / www.takit.fi / . Tämä päällään voikin olla oma itsensä, tämä korostaa, ei syö. Miettikää nyt: Hyvin pukeutunut, elegantti, hillitty, trendikäs nainen, jonka ulkokuoren alla piilee jossain oikea villipeto! Ei ihme, jotta jakkupuvut viehättävät monia..

Vatsa ja rintakehä kastuivat normaalisti ensimmäisinä. Tämä ei enää ole niinkään löysä pussi, ainoastaan jämäkkä sekä jäykkä. Ensi talven muotifarkuissa nähdään toisin sanoen myöskin graafisia tasoja ja abstrakteja pesuja. Nahkatakki yhdistetään monesti rock-musiikkiin, johonkin aatesuuntaan ja nuoruuteen. Vaalean sekä ruskean sävyt, viininpunainen, petrollinsininen, vihreä, oranssi, musta ja valkoinen..värit ovat tällä kaudella vahvoja sekä selkeitä.

Jokainen pystyy löytää oman tyylinsä kevättarjonnasta. Kaikilla netistä tilattavilla tuotteilla on lain mukaisesti 14 vuorokauden palautusoikeus, täten voit hyvillä mielin tilata uuden sekä upean vaatekappaleen taikka asukokonaisuuden. Vielä viime perjantaina istuskelin paljasvarpain tuubitopissa nurmikentällä East Riverin rannalla.