Poistaako sähkötupakka perinteisen savukken?

Sähkötupakkaa ei sytytetä, elikkä tämä ei myöskään aiheuta savua, tuhkaa taikka tumppeja. Tämä ei altista passiiviselle tupakoinnille ympärilläsi olevia, ei pidä sisällään tervaa eikä häkää sekä haitoissaan onkin tämänhetkisten tutkimusten mukaisesti ymmärtääkseni näin nikotiinipurkan luokkaa. Markkinoilla on nyt uudenlainen keino tupakoinnin lopettamiseen: sähkötupakka.sähkötupakka on pieni (hieman tavallista tupakkaa suurempi) laite, jonka koostuvat akusta, atomisoijasta ja suukappaleesta.

Sähkotupakka skulaa
Sähkötupakka säästää toisin sanoen myöskin käyttäjiensä rahoja. Sähkötupakkatuotteita on erilaisia ja niiden osat sekä toiminnallisuus saattaa hieman erota toisistaan. Sähkötupakka on erinomainen tuote, siinä tupakoijan ei tarvitse luopua tavastaan, vain voikin tuprutella jatkossa vailla tappavia kemikaaleja sekä pahan hajuista hengitystä. Sähkötupakasta  imutetaan savun kaltaista minkä osoittaa (koostumukseltaan ja määrältään) sekä tuntuu kurkussa ja keuhkoissa jokseenkin samalta kuin aito tupakansavu.

Aina ei kuitenkaan kannata valita halvinta, sillä hinta kirjoittaa jotakin laadusta. Sähkötupakassa propyleeniglykoli höyrystyy, jonka vaikutusta ei ole vieläkään todennettu, vaan käyttäjien kokemukset ovatkin olleet positiivisia. Helsingin Sanomat uutisoi sähkötupakan suosion kasvamisesta perjantaina.

Tulli otti ampullit talteen ja aloitti lokakuussa 2010 useita kymmeniä rikostutkintoja, koska verkkotilaajien epäiltiin syyllistyneen lääkerikkomukseen tai lääkerikokseen. Allekirjoittanut pystyy sanoa yllättyneensä ensimmäisen kerran maistaessaan eGo -sähkötupakkaa 16mg nesteellä. isäksi sähkötupakka onkin selkeä sujauttaa taskuun, toisin kuten perinteinen tupakka jonka käy helposti tumpattua maahan.

Tupakkayhtiöitä vastaan käymistään oikeudenkäynneistä tunnettu Aurejärvi arvelee kehityksen menevän samalla lailla kuten savukkeilla. Tällaisella suurikapasiteettisella akulla polttelee hyvin koko vuorokauden. Edut onkin kuitenkin sikäli hurjat jotta itsekin olen valmis näpräämään enemmänkin.

Tähän väliin on tietenkin pakko todeta että tämän lisäksi kallis hinta ei tarkoita automaattisesti laadukasta tupakkaa. Tätä saattaisi jolloin tilata samoista paikoista kuten nikotiinipurkkaa, Suomessa ruokakauppojen kassoilta. Nikotiini ei ole sentään todistetusti tappanut ketään. Sähkötupakka ei aiheuta muita myrkkyjä kuten nikotiinin. Suomalaisissa nettikaupoissa voi tietenkin myydä tuotteita, vain ilman tuotekuvia, tuotenimiä sekä hintoja.